Aktuality

16. 5. 2024

PÍSEK – Paní Doležalová a poník Polly – radostná návštěva pro klienty 🐎

PROJEKT JE REALIZOVÁN ZA POMOCI NADAČNÍHO FONDU ČESKÉHO ROZHLASU ZE SBÍRKY JEŽÍŠKOVA VNOUČATA

V pondělí 13. 5. v dopoledních hodinách nás opět navštívila paní Doležalová se svým poníkem Polly, aby zpříjemnila klientům den.

Už od první návštěvy se paní Doležalová a Polly staly oblíbenými hosty nejen v aktivizační dílně, ale také na pokojích klientů. Jejich přítomnost přináší radost, úsměvy a také pocit klidu a štěstí.

Polly je neuvěřitelně milá a velmi trpělivá. Její přítomnost pomáhá klientům uvolnit se a zapomenout na starosti každodenního života. Někteří z klientů, kteří sami doma chovali zvířata, si rádi vzpomenou na staré časy a podělí se o své zážitky.

Návštěva paní Doležalové s poníkem se stala nedílnou součástí aktivit v našem domově. Jejich přítomnost přináší nejenom zábavu, ale také dávku lásky a radosti, která se dotýká každého, kdo se s nimi setká.

14. 8. 2024

DRHOVLE – LETNÍ TURNAJ V HOLANDSKÉM BILLIARDU

Holandský billiard, Šoupaná, Šupec nebo Shuffleboard, to jsou všechno názvy pro oblíbenou společenskou hru našich klientů.  A proto jsme uspořádali…

14. 8. 2024

PÍSEK – PŘEDNÁŠKA O ČÍNSKÉ MEDICÍNĚ

V úterý 13. 8. se v domově v Písku konala další z řady přednášek o čínské medicíně, kterou si pro naše klienty…

13. 8. 2024

DRHOVLE – VÝLET DO PÍSKU NA SOCHY Z PÍSKU

U Kamenného mostu v Písku již poosmnácté vyrostly obří pískové sochy. Realizaci soch pro město Písek zajistila firma sochaře Mariana Maršálka,…

zobrazit všechny aktuality